Vacatures

/Vacatures
Vacatures2019-09-04T08:42:35+01:00

Welkom

Leuk dat je interesse hebt in een loopbaan bij PWG!

Wij zoeken een Sales manager

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de omzet en voor het vergroten van de naamsbekendheid.

Jouw uitdaging
Als Sales Manager ben je verantwoordelijk voor het commerciële succes van dit gedreven familiebedrijf. Om dit voor elkaar te krijgen bepaal je eerst je strategie, deze vertaal je naar de dagelijkse praktijk en breng je samen met je team tot uitvoer.

Jij bent hoofdverantwoordelijk voor de grote nationale en internationale key-accounts. Denk hierbij aan ProRail, Veiligheidsregio’s, DNWG, Enexis en het Waterschap. Je onderhoudt met hen contacten en streeft een langdurige relatie na. Je weet precies wat er bij hen speelt en waar de behoefte ligt. Je denkt actief mee met het ontwikkelen en /of verbeteren van nieuwe producten en koppelt hier concrete acties aan om deze te realiseren. Uiteraard maak je hierbij de juiste commerciële afweging en verlies je de realistische productie mogelijkheden niet uit het oog.

Het is voor jou vanzelfsprekend om intern frequent en doeltreffend overleg te hebben met de productie afdeling, de afdeling logistiek en de commerciële afdeling binnendienst. Dit is immers noodzakelijk om de gemaakte klantafspraken na te kunnen komen. Je bent gemiddeld 2 -3 keer per week aanwezig in Goes.

Met jouw kennis, ervaring en je kritische blik, lever je inhoudelijk input voor het opstellen van aanbestedingen. Je bent iemand die in oplossingen denkt, bent makkelijk toegankelijk voor vragen en daardoor fungeer je op een natuurlijke wijze als trouble shooter.

Jouw team
Jouw team bestaat uit 3 buitendienstmedewerkers en 4 binnendienstmedewerkers die elk werkzaam zijn in hun eigen werkgebied.

In deze functie rapporteer je aan de directie. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief voor het ontwikkelen van beleid op het gebied van sales en commercie en de praktische uitvoering hiervan.

Functie-eisen

– Hbo- werk- en denkniveau.
– Aantoonbare ervaring in een soortgelijke leidinggevende sales functie, bij voorkeur in een productie omgeving.
– Goede kennis van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift.
– Bij voorkeur woonachtig binnen 1 uur reisafstand van Goes.
– Bereidheid tot (internationaal) reizen (Duitsland, Luxemburg en Zwitserland).

Arbeidsvoorwaarden

– Veel vrijheid en zelfstandigheid.
– Professioneel familiebedrijf met een informele bedrijfscultuur.
– Marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Heb je interesse en wil je solliciteren? klik dan op onderstaande link.

https://www.schippervacaturebank.nl/overzicht-vacatures/vacature/198/