It is you who goes out there.

It is you who withstands the danger.

It is you who gets the job done.

It is you who takes the risk.

 

It is us who keep you safe.

 

ABOUT PWG

FOR THE LOVE OF LIFE

PWG Ultimate Fire Safety Wear ontwikkelt, produceert en levert veiligheids- en brandwerende kleding voor professionals in risicovolle beroepen. Al sinds 1910 gaan we tot het uiterste om de allerbeste kwaliteit te leveren. Altijd met oog voor de omgeving en verantwoordelijkheid richting de toekomst.

Waarom? Omdat het leven iets waardevols is, dat gekoesterd moet worden. De technologie van vandaag stelt ons in staat om professionals zo goed mogelijk te beschermen. Zij verdienen het dat wij de lat elk keer weer hoger leggen. Dus dat doen we dan ook. Lees meer over PWG.

SERVICES

PWG is ook zelf fabrikant van beschermende veiligheids- en bedrijfskleding. Een groot voordeel van deze eigen productie is de hoge mate aan maatwerk die we kunnen leveren.

We nemen klanten en eindgebruikers mee in het gehele proces, zodat we tot een eindproduct komen dat 100% voldoet aan de individuele wensen.

Naast het leveren van maatwerk, bieden we ook nog een pakket aan extra services.

SUSTAINABILITY

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) heeft onze continue aandacht. Zo volgen we op het gebied van recyclebaarheid het Purfi-project. Daarnaast hebben we als doel gesteld om onze veiligheids- en brandwerende kleding binnen tien jaar 50% circulair te produceren. Dit is geen overambitieus vergezicht, maar een onderbouwde verwachting.

LEARN MORE

SAFETY FIRST

Voor het ontwikkelen, fabriceren van veiligheidskleding is kennis vereist. PWG Veiligheidskleding ontwikkelt en fabriceert veiligheidskleding sinds 1960 en is een vertrouwde leverancier en partner voor veel organisaties en instellingen in Europa.

WHAT YOU CAN COUNT ON.

Product leadership

Al sinds 1910 gaan we tot het uiterste om de beste kwaliteit te leveren.

Sustainability

Binnen tien jaar willen we 50% circulair produceren.

Customization

We passen de kleding volledig aan de wensen van onze klant aan.

Full-service

We bieden full-service, van productie en maatwerk tot reinigingsservice en budgetbeheersing.

PARTNERS VAN PWG

02-DuPont_Nomex_Partner_2022
03-Steitz
07-Gore
10-Modint
04-Santino_logo_website
09-Deltaplus
05-Merino-Performance
01-Amfori
06-PurFi
08-Bata