Zorg met hoge zichtbaarheidskleding van PWG voor een verantwoorde invulling van het begrip ‘veilig werken’ en kies voor kwaliteit en service.

Echte professionals verdienen werkkleding van de beste kwaliteit: PWG Veiligheidskleding voldoet aan alle normen en eisen en wij produceren onze kleding zelf. Onze kleding wordt ontwikkeld vanuit de dagelijkse praktijk. Dit wil zeggen dat wij de adviezen van veiligheidsdeskundigen en van de dragers van onze kleding verwerken in onze kwaliteitskleding. Daarnaast optimaliseren wij de veiligheid van onze hoge zichtbaarheidskleding via samenwerking met specialisten en partners waarmee wij langdurige relaties onderhouden.

De know how en laboratoria van onze partners DuPont®, 3M en Goretex® staan ter beschikking van onze ontwerpers. U zult begrijpen dat deze kennis, de testuitslagen en ervaringsrapportages worden toegepast in de doorontwikkeling van steeds veiligere signalisatiekleding. Alle reflectiekleding van PWG is gecertificeerd conform ISO-2047. Daarbij vermelden wij met trots dat de certificeringstrajecten volledig intern door onze eigen kwaliteitsafdeling worden uitgevoerd.

Catalogus Zichtbaarheidskleding

 

Veiligheidskleding conform ISO-20471
Hoge zichtbaarheidskleding zorgt overdag door de fluorescerende kleuren én ’s nachts door de reflectiestrepen voor extra zichtbaarheid. De reflecterende strepen weerkaatsen alle lichtbronnen waardoor een maximale zichtbaarheid ontstaat. PWG verwerkt alleen materialen van hoogwaardige kwaliteit in haar producten, ook inzake optimale zichtbaarheid en dus veiligheid.

Signaalkleuren in diverse fluorescerende uitvoeringen
Onze signalisatiekleding is leverbaar in meerdere fluorescerende kleuren. Naast fluorgeel en fluororanje is fluorrood ook mogelijk. De striping op de kleding voldoet aan de daarvoor gestelde normen. Daarnaast hebben wij een complete lijn (parka’s, pilotjacks, overalls, amerikaanse overalls, bodywarmers en broeken) die voldoet aan de aanvullende strengere eisen van Rijkswaterstaat (reflectiestrepen in de zogenaamde “H”)

Goede pasvormen bevorderen bewegingsvrijheid en daarmee de prestaties
Veilig werken is dé hoofdzaak. Tegelijk bevorderen goede pasvormen de bewegingsvrijheid en daarmee de prestaties en zelfs de veiligheid. PWG ontwikkelt en produceert haar veiligheidskleding zelf en wij bieden een brede range pasvormen en tussenmaten en dus een optimaal keuzepakket.

Ontzorging op hoog niveau
Naast een brede productrange bieden wij u ook extra faciliteiten zoals voorraadbeheer, online bestelmodules, maatwerk, doorvoering van uw huisstijl en andere aanvullende service-elementen. PWG Veiligheidskleding kan u volledig ontzorgen en begeleiden op het gebied van veiligheidskleding. Lees er meer over op deze site of laat u informeren.

Eigen ontwikkeling, productie en service met link naar uitgebreide versies
Als één van de weinige specialisten in Nederland op het gebied van veiligheidskleding heeft PWG het volledige traject in eigen hand:

Ontwikkeling ontwerp, doorontwikkeling, aanmeten, maatwerk vinden intern plaats
Productie confectie en fabricage in eigen beheer en naaiatelier
Service

 

– ontzorging via voorraadbeheer
– online bestellen
– reiniging en reparatie

 


Hoge zichtbaarheidskleding van PWG wordt ingezet door:

 • Bergers
 • Wegwerkers/wegenbouwers
 • Infra-bedrijven
 • Bedrijven in transport en logistiek
 • Energiebedrijven
 • Brandweer
 • Politie
 • Douane
 • Verkeersregelaars
 • Ambulance-personeel
 • Dierenambulances
 • Groenbedrijven/hoveniers
 • Gemeentes
 • Provincies
 • Diverse andere industrieën en branches

Ontdek de kernkwaliteiten van PWG Veiligheidskleding

Ons hoge zichtbaarheid kledingpakket: Ons reflectiekledingpakket bestaat uit:
Hoge zichtbaarheid pilotjacks Reflectiekleding pilotjacks
Hoge zichtbaarheid parka’s Reflectiekleding parka’s
Hoge zichtbaarheid overalls Reflectiekleding overalls
Hoge zichtbaarheid broeken Reflectiekleding broeken
Hoge zichtbaarheid bodywarmers Reflectiekleding bodywarmers
Hoge zichtbaarheid amerikaanse overalls Reflectiekleding amerikaanse overalls
Hoge zichtbaarheid zomeroveralls Reflectiekleding zomeroveralls
Hoge zichtbaarheid werkjassen Reflectiekleding werkjassen
Hoge zichtbaarheid polo’s en T-shirts Reflectiekleding polo’s en shirts

Duurzaamheid en veiligheid gaan perfect samen bij PWG

Reflectiekleding kunnen wij leveren in diverse stofkwaliteiten, zoals onder andere Bio-katoen met of zonder gerecycled polyester, brandvertragende stoffen en meer.

De kleding kan uiteraard voorzien worden van uw eigen logo. Dit kan een borduurembleem zijn, een transfer of een zeefdruk.

Voor diverse bedrijven hebben wij kleding ontwikkeld in de eigen huisstijl. Heeft u hier interesse in, neem dan contact met ons op: 0113 – 213 440 / info@pwg.nl.

Naast kleding in confectiematen, kunnen wij ook kleding op maat maken. Medewerkers met afwijkende maten, worden door onze specialisten opgemeten en voor hen wordt kleding op maat ontworpen en gemaakt, de zg. Forcé-kleding.

Catalogus Zichtbaarheidskleding