PWG Veiligheidskleding ontwikkelt, produceert en levert veiligheidskleding van de best denkbare kwaliteit.

Wij doen er alles aan om deze drie kerntaken zo goed mogelijk uit te voeren vanuit het besef dat we op deze manier toegevoegde waarde kunnen blijven bieden. Centraal hierin staat de veiligheid van de mensen die tijdens hun werk onze kleding dragen.

Missie
Het is de missie van PWG Veiligheidskleding om bedrijfsgroei te realiseren via ontwikkeling, productie en verkoop van veiligheidskleding binnen Europa. Ondernemen met oog voor de omgeving en op de toekomst vinden we daarom bijzonder belangrijk en we nemen graag onze verantwoordelijkheid ten opzichte van de maatschappij. Dit geldt voor de maatschappij in haar geheel en voor de maatschappij in onze directe omgeving.

Visie
Het verhogen van de veiligheid van mensen die onze kleding dragen, is ons credo. Kwaliteit en ontwikkeling op alle fronten staan daarbij centraal. Dit betekent dat alle ontwikkelingen gericht zijn op het verhogen van de kwaliteit en de veiligheid van onze kleding en dat we dit doorvoeren in de productie van onze veiligheidskleding. Daarnaast streven we naar een steeds hogere graad van dienstverlening via totaal-ontzorging van onze klanten. Zo kunnen wij onze klanten toegevoegde waarde blijven bieden.