Corporate identity volgens PWG Veiligheidskleding: what you see is what you get.

Een heldere identiteit is essentieel voor iedere organisatie. Als bedrijf of instelling wilt u de juiste indruk achterlaten bij uw doelgroepen. Dit kan wanneer je als organisatie weet wie je bent en wat je uit wilt stralen. Een slogan of missie is slechts het begin. Voor een echte professionele uitstraling naar de buitenwereld is meer nodig: professionele en tot in de puntjes verzorgde veiligheidskleding die de identiteit van uw organisatie werkelijk versterkt bijvoorbeeld.

Het is daarbij belangrijk dat de identiteit van de organisatie aansluit bij de eisen en wensen van de doelgroepen (extern) en medewerkers (intern). Veel organisaties hechten grote waarde aan het organisatiebeeld van externe doelgroepen. Opvallend toch?! De uitstraling van een organisatie begint immers bij de eigen medewerkers: letterlijk en figuurlijk dragen zij de identiteit naar buiten. Dat komt terug in houding en gedrag maar begint met het eerste beeld: hoe zien uw medewerkers of collega’s eruit? Is dat wat zij uitdragen, dat wat u wilt uitstralen?

PWG zorgt dat uw mensen de bedrijfsidentiteit (uit)dragen
PWG ontwikkelt, ontwerpt en produceert bedrijfs- en veiligheidskleding geheel volgens uw wensen, uiteraard binnen de mogelijkheden van CE-normeringen. Dit gaat veel verder dan alleen een logo van uw bedrijf of een aangepast model. Kleding in uw eigen huisstijl en kleding die uitstraalt waar u als organisatie voor staat is een specialisme van PWG Veiligheidskleding! Zorg samen met PWG voor de juiste uitstraling en ontdek de impact daarvan.

PWG Veiligheidskleding: uw corporate identity-specialist
Voor diverse organisaties ontwikkelen en produceren wij de veiligheidskleding in de gewenste bedrijfsidentiteit met inachtneming van alle geldende regels en normen.

Check hier diverse voorbeelden.