PWG ontwerpt en ontwikkelt beschermende bedrijfskleding voor diverse industrieën en branches.

Veiligheid, gebruiksgemak en comfort staan centraal in het ontwikkelingsproces net als een nauwe samenwerking met partners en eindgebruikers. 

De eindgebruiker is voor ons zeer belangrijk en daarom wordt deze in het proces meegenomen en bevraagd. Het zijn immers de mensen die de kleding dragen en die er prestaties in moeten leveren, die de kleding beoordelen! Aan de hand van deze informatie maken wij in de hoofdvestiging in Goes, het digitale patroon, waarna een eerste monster wordt vervaardigd.

Ook met onze partners en leveranciers van stoffen en andere materialen onderhouden wij intensief contact tijdens de diverse ontwikkelingsprocessen. Doordat PWG deze werkwijze al decennia hanteert, beschikken wij over een breed netwerk en over diepgaande kennis van beschermende bedrijfskleding. Doordat de band met onze partners hecht is, worden wij vroegtijdig geïnformeerd over nieuwe ontwikkelingen en technieken. Deze voorsprong verwerken wij in onze kleding en dat komt ten goede aan de veiligheid, het comfort en het gebruiksgemak voor de eindgebruiker. Dit laatste maakt de cirkel rond.

Voorbeelden ontwikkeling

HV-Overall