Maatwerk in veiligheidskleding: PWG ontwikkelt en produceert kleding op maat.

Veiligheidskleding dient bescherming én draagcomfort (optimale bewegingsvrijheid tijdens het werk) te bieden: te grote of te kleine kledingstukken werken immers belemmerend en kunnen zelfs tot gevaarlijke situaties leiden.

Daarnaast is het zo dat perfect passende kleding de bewegingsvrijheid aanzienlijk verbetert. Dit bevordert het individuele welbevinden en belangrijker nog: de prestaties. Last but not least is het ook belangrijk dat medewerkers in veiligheidskleding er representatief uitzien. Echte professionals mogen er ook als zodanig uitzien, is ons devies. Kleding die de drager goed past, helpt daarbij.

Voor medewerkers met afwijkende maten biedt PWG de oplossing!
PWG levert indien gewenst maatwerk van top tot teen. Dit betekent dat wij de maatvoeringen per individu op kunnen nemen om zo perfect passende kleding voor elke medewerker te kunnen leveren.

Afwijkende maten passen wij aan binnen de bestaande patronen waarna deze in ons naaiatelier worden omgezet in maatwerk veiligheidskleding. Zo zorgt PWG ervoor dat al die extra kleine, extra grote of anderszins speciale kledingstukken op maat worden gemaakt en kunnen al uw medewerkers in perfect passende kleding aan het werk.

Uiteraard kan er ook ingezet worden op het inkorten, verlengen en/of in- en uitnemen van kleding op basis van de bestaande patronen en maatvoeringen. Bij PWG is de klant koning en omdat wij het gehele traject in eigen hand hebben, van ontwikkeling tot en met productie, is geen vraag te gek.

Maatwerk of speciale wensen qua uitvoering of uitstraling?
Ook wanneer uw organisatie speciale wensen heeft inzake de uitvoering en/of uitstraling van de veiligheidskleding bent u bij PWG aan het juiste adres. Het ontwikkelen van nieuwe kleding, patronen of uitvoeringen is immers een kernkwaliteit van PWG. Zo komt het voor dat organisaties ons vragen om de kleding te voorzien van verstevigingen op bepaalde posities, extra zakken, afwijkende voeringen etc. Ook het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van veiligheidskleding die past bij de uitstraling van uw bedrijf is een specialisme van PWG.

Meer weten over het ontwerpen of de uitstraling van veiligheidskleding voor uw organisatie?

Klik hier of bel 0113 – 213 440 en vraag naar de afdeling verkoop.