PWG Veiligheidskleding ontwikkelt, produceert en levert ook ‘specialistenkleding’ ten behoeve van bijzondere taken en operaties

Denk bij specialistenkleding bijvoorbeeld aan defensie-gerelateerde diensten, bijzondere industrieën of grootschalige projecten. Doordat wij zelf bedrijfs- en veiligheidskleding ontwikkelen en produceren zijn wij ook bij uitstek geschikt voor en ingericht op het ontwikkelen, produceren en servicen van operationele, veiligheids-, werk- of projectkleding.

Catalogus Specialistenkleding

 

Partners bundelen kennis en kunde

De specialisten van PWG werken bovendien nauw samen met specialisten van onder andere DuPont®, Goretex® 3M en anderen. Dit betekent dat onze gebundelde kennis verwerkt kan worden in kleding waaraan bepaalde eisen gesteld worden.

De veiligheidskleding van PWG voldoet aan alle Europese normen en richtlijnen. Dit kan dus ook worden doorgevoerd bij specialistenkleding en onze medewerkers en productspecialisten zijn het gewend om in nauwe samenwerking met partners, externe specialisten en vooral ook met de gebruikers van onze kleding te werken aan productoptimalisatie.

Méér dan veiligheid

Bij gevaarlijke of uitzonderlijke werkzaamheden heeft veiligheidskleding niet alleen een beschermende functie. Deze kleding moet naast veiligheid ook bewegingsvrijheid, werkcomfort en gebruiksgemak bieden. Last but not least dient ook de impact en uitstraling van de kleding met grote regelmaat een bepaald doel. Al deze zaken samen verwerken wij in specialistenkleding waarin mensen goed beschermd en met zelfvertrouwen hun taken zo goed en efficiënt mogelijk uit kunnen voeren.

Maatwerk en speciale wensen zijn bij specialistenkleding vaak van toepassing

Als geen ander is PWG uw partner voor het vervullen van speciale wensen. Dit geldt ten aanzien van de ontwikkeling en productie van werk- en veiligheidskleding en gaat nog veel verder. Elders op deze website kunt u lezen hoe wij dit invullen voor grote organisaties en wat wij kunnen betekenen voor brandweerkorpsen. PWG ontwikkelt, produceert en levert een vergaande service. Daarnaast zijn wij in staat om inkopers en facilitair managers volledig te ontzorgen.

Zo ontzorgen wij klanten volledig via:

Neem contact op voor meer informatie of een kennismaking met een van onze accountspecialisten

Catalogus Specialistenkleding