Passie voor het maken van de beste veiligheidskleding

PWG Veiligheidskleding is een familiebedrijf waar de tweede generatie aan het roer staat en die, net als de generaties daarvoor, inzet op het leveren van de hoogst haalbare kwaliteit. U ziet die passie voor topkwaliteit terug in onze producten én dienstverlening.

Eigen ontwikkeling, productie en vergaande service zijn drie kernkwaliteiten van PWG
Omdat wij zelf veiligheidskleding ontwikkelen en produceren (vaak in eendrachtige samenwerking met eindgebruikers en partners), kunnen wij als geen ander inspelen op de wensen en eisen van de klant. Of het nu gaat om het ontwerpen en produceren van beschermende kleding in de huisstijl van de klant of gespecialiseerd maatwerk of de ontwikkeling van een volledig nieuw brandweerpak? PWG maakt het!

Kernkwaliteiten PWG Veiligheidskleding
PWG is ontwikkelaar, fabrikant en leverancier van veiligheidskleding en importeur van de Duitse Steitz Secura veiligheidsschoenen. Op het gebied van veiligheidskleding en brandweerkleding is PWG marktleider in Nederland.

Laat u ontzorgen door dé specialist op het gebied van veiligheidskleding
Doordat onze administratieve en logistieke organisatie efficiënt is ingericht, kan PWG flexibel inspringen op vragen uit de markt. Waar wij enerzijds grote partijen kleding in één keer uitleveren, zijn wij voor een aantal klanten voorraadhoudend en verzorgen zo de levering van veiligheidskleding op gebruikersniveau. Wat uw wens ook is: PWG is ingericht op het professioneel servicen van haar klanten.

PWG, opgericht in 1910, is een flexibele organisatie op het gebied van veiligheidskleding
De collecties van PWG komen tot stand in samenwerking met KAM-coördinatoren, veiligheidskundigen, PR-medewerkers en niet in de laatste plaats de gebruiker! Al onze kleding is CE-gecertificeerd en voldoet aan de betreffende EN-normen. PWG is graag uw specialist op het gebied van normeringen ten aanzien van bedrijfs- en veiligheidskleding.

PWG kan putten uit een reeks van Corporate Identity-projecten
Deze kleding wordt ontwikkeld om de uitstraling die het bedrijf wenst over te dragen via de veiligheids- en bedrijfskleding van haar medewerkers. Hiertoe worden ook huisstijlelementen in de kleding geïntegreerd. Kijkt u gerust eens verder bij projecten om te zien waartoe wij in staat zijn.

De veiligheid van uw medewerkers staat voorop
PWG Veiligheidskleding zet in op maximale veiligheid en doelmatig kledinggebruik, waarbij de bescherming van uw medewerkers voorop staat. Alle producten van PWG zijn van een uitstekende kwaliteit en pasvorm. Doorlopend wordt de integrale kwaliteit door PWG geëvalueerd. Zo bent u als klant verzekerd van continue kwaliteit en optimale bescherming. Lees meer over onze volledige certificering.

Aanpak en werkwijze
PWG is gespecialiseerd in advies, implementatie en onderhoud bij kleine, middelgrote tot en met zeer grote bedrijven, overheden en instellingen. De dienstverlening van PWG is gericht op een totaalpakket van ontwerp tot en met beheer. Dankzij haar grote betrokkenheid kan PWG doelgerichte oplossingen bieden voor al uw werknemers, ongeacht de werkzaamheden die zij verrichten. Onze aanpak en werkwijze is oplossingsgericht, duidelijk en kostenbesparend. Talloze succesvol uitgevoerde projecten zijn het bewijs van onze deskundige en betrouwbare aanpak.