Verweven met de dragers van ‘onze veiligheidskleding’

Als ontwikkelaar, producent en leverancier van veiligheids- en bedrijfskleding waarin gewerkt wordt, zijn wij van huis uit nauw verweven met de dragers van ‘onze veiligheidskleding’. Kleding van PWG beschermt de drager tegen gevaren en invloeden van buitenaf. ‘Veiligheid voor alles’ is en blijft daarom ons credo.

Vanuit deze kernwaarde is PWG uitgegroeid tot de preferred supplier van vele (semi)overheden en (inter)nationaal opererende bedrijven in diverse branches, industrieën en brandweerkorpsen. Onze specialisten zijn in staat om de wensen en eisen van de opdrachtgever in lijn te brengen met de geldende normen én de wensen van de gebruikers. Wij gaan hierin bijzonder ver en leveren diverse soorten maatwerk.

Ontwikkeling, productie, levering en services
PWG ontwikkelt bedrijfs- en veiligheidskleding in eigen huis, in nauwe samenwerking met haar klanten en partners als Dupont® en Goretex®. Mensen die gevaarlijk of risicovol werk doen of met risicovolle stoffen werken, dienen goed beschermd te worden en bij PWG doen we er alles aan om de beschermende factoren van onze kleding te optimaliseren. De veiligheidskleding die wij gezamenlijk ontwikkelen, kunnen we zelf produceren in ons naai- en confectie-atelier in Polen. In deze fabriek gelden onze normen en eisen en dat komt het product ten goede. Wij staan dan ook garant voor topkwaliteit veiligheidskleding.

Producten van geselecteerde leveranciers
Uiteraard maken wij niet alle producten in ons leveringsprogramma zelf. Ook wij hebben onze leveranciers. Wel zijn dit gekwalificeerde merken die zich kunnen meten met de hoogwaardige kwaliteitsproducten die wij zelf ontwikkelen en fabriceren. U kunt denken aan veiligheidsschoenen, laarzen, persoonlijke beschermingsmiddelen zoals brillen helmen, gehoorbescherming en diverse producten en accessoires op het gebied van werk-, bedrijfs- en veiligheidskleding. PWG wil en kan haar klanten volledig servicen; van top tot teen dus.

Het oog wil ook wat
Veiligheidskleding moet de dragers beschermen; dat staat voorop. Tegelijkertijd is het ook belangrijk dat de kleding een professionele uitstraling heeft. Ook hierin kan PWG u als ontwerper en producent volledig bedienen: Wij kunnen u desgewenst van dienst zijn met het ontwerpen van kleding op maat, het ontwikkelen en uitwerken van de patronen (volledig digitaal en tot in de finesses uitgewerkt) en het produceren van de kleding. Dit alles realiseert PWG in eigen huis en atelier en dat is uw garantie voor topkwaliteit.